hu

sk en de

Ready-made Kft (s.r.o.), Áfával

Érdekel az ajánlatKezdjen el vállalkozni azonnal, vegyen egy ready - made Kft-t (s.r.o.) Áfával

A legnagyobb mennyiségű új ready-made társasággal rendelkezünk, regisztrálva az Általános Forgalmi Adóhoz. A mi társaságainkkal még ma elkezdhet vállalkozni.

Olvassa el, hogy milyen társaságokat kínálunk

A kínálatunkban kizárólag saját társaságokat talál, amelyeket a jövőbeli eladási céljukkal hoztunk létre. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk az ügyfeleinknek az összes kínált társaság eredetét és a nullás adóságukat is.

Abban az esetben, ha érdekli Önt az ajánlatunk, kidolgozzuk az átruházási dokumentumokat, amelyekkel már az aláíráskor az új társaság törvényes tulajdonosává válik. Egyúttal a társaságot képesek vagyunk hozzáigazítani a legigényesebb követelményeihez is.

A garanciáink

Mint az üzleti tranzakció garanciáját, kidolgozzuk Önnek:

a) Átadási protokollt

Ez a közjegyző által hitelesített dokumentum garantálja a társaság eredetét és a nullás adósságát is. Bizonyítékként, hogy komoly cég vagyunk, elkötelezzük magunkat az átruházás napjáig a társasággal kapcsolatos összes hátralék megtérítésére.

b) Főkönyvi elemzést, számviteli műveletek naplóját, beszállítói számlák listáját és a vevői számlák listáját, főkönyvi egyenleg áttekintését

Ezen dokumentumok bebiztosítják az eladó társaság számvitelének a részletes áttekintését és az átadási protokoll elválaszthatatlan részét képezik.

c) Igény esetén, kidolgozzuk a társasága számára az évközi pénzügyi beszámolót is. Az évközi pénzügyi beszámoló összeállítása esetén a számviteli könyvek nincsenek lezárva és a leltározás kizárólag az értékelés kifejezésének a céljából van kivitelezve.

d) Teljes elemzés

Az igényes ügyfeleink számára bebiztosítjuk a társaság teljes elemzését egy tapasztalt ügyvéd által, Due diligence formájában. Ár kérésre.

Ár ready - made Kft-t (s.r.o.) Áfával: 3000 €

Názov spoločnosti Vznik Platca DPH Cena Popis  
{{ company.number }} {{ company.number }} {{ company.created }} {{ company.payerType }} od {{ company.payerFrom }} nie {{ company.price }} € viac info Rezervovať Rezervovaná
viac info

Žiadne záznamy

Minden mező kitöltése kötelező. Az üzenet sikeresen elküldve. Hiba lépett fel. Kérlek, próbáld újra később.